Tauro Essicatori are un chef, Dalicandro il cheama, care prepara cateva retete cu ajutorul unui deshidrator Tauro. Prima este o o zacusca de vinete (caponata di melanzane) cu vinete prajite si deshidratate, telina si ceapa caramelizata ( sedano candito, cipollotto candito) si rosii uscate in ulei.
Vinetele sunt prajite si apoi deshidradate. Urmeaza telina si ceapa caramelizata, rosiile uscate, maslinele negre deshidratate, sare, un pic de ulei de masline si o frunza de busuioc prajita.
Al doilea fel de mancare e facut din legume trase in tigaie, taiate julien, kumquat caramelizat, piept de rata taiat in fasii subtiri, o reductie de sos de soia cu miere si o salsa din iaurt facut , bineinteles, cu Biosec.
A treia reteta incepe cu un mille feuille de paine carasau ( e o lipie uscata tipica pentru Sardinia) cufundata in rom si uscata din nou peste care se pune o spuma de ricotta cu vanilie si bucati de lamaie caramelizata . Deasupra se presara flori de rozmarin uscate.
De abia asteptam sa le incercam si noi :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu