Suntem pasionati de fructe si legume uscate. Doar uscate. Fara sorbat de potasiu, dioxid de sulf, acid sorbic, etc... Am gasit in deshidratarea fructelor si legumelor una dintre cele mai vechi si mai simple modalitati de conservare. Nu ne prea place conservarea tipic autohtona sub forma de bulion, legume la borcan, gem, etc. In felul acesta, totul se fierbe sau se cufunda in zahar, ulei, untura, whatever:). Noi folosim doar un vant caldicel de 40 de grade Celsius. Cat mai aproape de natura.
Buna idee, ar trebui cat mai multi s-o puna in practica
RăspundețiȘtergereAveti o instalatie cumparata sau confectionata? Dupa ce schite/planuri?
RăspundețiȘtergereDepinde la ce va referiti. Comercializam deshidratoare Biosec pe care le gasiti in sectiunea Magazin. Avem si un cuptor industrial pentru hribi, construit de noi, din componente specifice ( sursa de caldura, suflanta, tunel, evacuare, site, carucioare).
RăspundețiȘtergeream acest aparat si confirm tot ce scrie ...de cand l-am achizitionat imi fac in casa tot usuc tot ce prind ...iar iarna mananc natural fara E-uri
RăspundețiȘtergereMultumim :)
RăspundețiȘtergere