16 martie 2015

Cine deshidrateaza cu Biosec ?

Biosec este o linie de deshidratoare compacte care da rezultate imediate. O lista de potentiali utilizatori ar lua mult timp, iata doar cativa :


- Cei care iubesc ciupercile: cei carora le place sa se plimbe prin munti vara si toamna si sa culeaga fructele naturii; cei care au o gradina de legume, chiar si una mica. O gradina produce intotdeauna mai multe legume decat are nevoie pe moment o familie medie, iar savurarea fructelor muncii tale pe timpul iernii nu este o ocazie de ratat.

- Cei care au pomi fructiferi: daca ai un curmal, un cais, un smochin, un prun, un par, esti familiar cu fructele prea coapte care se strica foarte repede. De ce sa nu le culegi, sa le mananci sau sa le faci cadou prietenilor la cutie, eliminand si fructele cazute de la baza copacilor. Deshidratarea rezolva problema si iti asigura si niste snacks-uri santoase  pe tot parcursul anului.


- Cei carora le place sa se relaxeze cu ceaiuri si infuzii: in serile de iarna, petrecute cu o ceasca de ceai de musetel sau de ierburi aromatice si flori, nimic nu e mai placut decat mirosul unei pajisti intr-un vas cu ierburi pe care le-ai  deshidratat chiar tu.


- Cei carora le place sa experimenteze idei noi in bucatarie: indiferent daca gatitul este pasiunea sau jobul tau, vei decoperi curand ocazii neasteptate oferite de produsele deshidratate aflate in camara ta. Rosiile uscate dau aroma painii si fripturii facute in casa, o tarta capata un aer si un gust de toamna cand este garnisita cu fructe uscate, iar a darui fructe uscate de tine, in timpul Craciunului, iti va oferi o multime de satisfactii.

- Cei carora le place sa consume produse autohtone: daca iti place sa mananci fructe si legume obisnuite in timpul iernii, fara a plati multi bani pentru cele importate si aduse de departe, tot ce trebuie sa faci este sa-ti faci un stoc de rosii, mere, capsuni si orice altceva iti ofera vara romaneasca, sa le usuci si sa le mananci iarna.

- Cei carora le plac decoratiunile: fructele uscate si florile sunt ingredientele perfecte pentru micile decoratiuni ce infrumuseteaza interioarele caselor. Florile uscate si compozitiile din fructe, cutiile si bolurile decorate prin tehnica decupajului, sunt creatii care castiga si mai multa atractivitate  prin faptul ca, dincolo de a fi lucruri iesite din mana ta, incoporeaza textura materiilor prime alese si uscate de tine.

- Cei care prepara creme si produse de ingrijire corporala din ingrediente naturale: toate ingredientele pentru ingrijirea personale trebuie sa nu contina conservanti, aditivi chimici si substante artificiale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu