15 martie 2015

De ce sa deshidratezi

Deshidratarea cu Biosec aduce beneficii atat sanatatii si portofelului tau cat si mediului inconjurator. E foarte simplu!

E natural:
Deshidratarea este una din putinele metode de conservare care permit pastrarea proprietatilor nutritive si organoleptice ale produselor. Legumele si fructele uscate nu sufera tratamente chimice si nu se folosesc substante conservante in procesul de deshidratare. Eliminanand apa, microorganismele sunt private de un element esential, iar in acest fel, activitatea lor este blocata. Lipsa apei inhiba dezvoltarea microbilor si impiedica oxidarea alimentelor.





E ecologic:
Deshidratarea este una dintre cele mai ecologice sisteme de conservare a mancarii. Consumul redus de energie este un factor important in design-ul Biosec, care foloseste o cantitate modesta in deshidratare. De asemenea, Biosec poate deshidrata folosind doar un simplu curent de aer, fara a fi necesar a-l incalzi. Produsele deshidratate sunt cu 80-90% mai reduse ca volum in raport cu cele proaspete, facand Biosec convenabil pentru gospodariile mici unde spatiul de depozitare este redus. Deshidratarea fructelor si legumelor de sezon, fie cultivate in propria gospodarie, fie cumparate, face posibila consumarea lor pe tot parcursul anului, fara a fi necesara achizitionarea de fructe si legume importate in mijlocul iernii, din celalalt colt al lumii.


E economic:
Un produs deshidratat cu Biosec poate fi depozitat fara a fi necesara refrigerarea sau conservarea in ulei, otet sau sare. Avantajele economice ale unei camari pline cu fructe si legume deshidratate gata de a fi folosite in mijlocul iernii sunt evidente. Nu este nevoie sa platesti preturi ridicate pentru fructe si legume aduse din cealalta emisfera a planetei pentru a te bucura de aromele verii chiar si in luna decembrie. Tot ce trebuie sa faci este sa te duci in camara si sa rehidratezi si sa-ti prepari rosiile sau vinetele uscate in maniera pe care o doresti.




E simplu:
Deshidratarea este o medotda intuitiva pe care orice o poate folosi. Odata ce te-ai familiarizat cu grosimea feliilor si timpii de deshidratare, vei putea sa conservi orice produs in cel mai bun mod posibil. Deshidratarea cu Biosec nu necesita aptitudini speciale si nici manuale complicate. Oricine stie sa foloseasca un cutit poate descoperi acest sistem simplu si amuzant ce simplifica viata domestica atunci cand adopti o dieta cat mai aproape de natura. Datorita versatilitatii sale, Biosec iti aduce in casa un sistem de conservare care desi are o vechime milenara, este inovativ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu